Over ons

In onze moderne bakkerij worden de producten die niet in onze winkels gemaakt kunnen worden dagelijks vers bereid. Ook hier zijn iedere dag gepassioneerde bakkers bezig om de lekkerste producten voor u te maken.

Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en dat proeft u! Bakkerij Voordijk heeft het gebruikelijke bakkersassortiment met een enorme keuze aan broodsoorten, maar ook voor kleinbrood, snacks, gebak, bruidstaarten en diverse soorten koek bent u bij Bakkerij Voordijk aan het juiste adres. 

Onze specialiteiten, zoals bolussen, eierkoeken, tompouces en aardbeienschelpen worden iedere dag met de grootste zorg en toewijding voor u gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld verse slagroom, scharreleieren en banketbakkersroom. Met deze dagverse ingrediënten worden met originele recepten de lekkerste producten gebakken door onze bakkers.

Historie

Bakkerij Voordijk is een familiebedrijf waar inmiddels de 6e generatie met veel enthousiasme al meer dan 100 jaar dagelijks alle producten vers bakt.

Onze winkels

Bakkerij Voordijk heeft drie moderne winkels in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht waar iedere dag onze verse producten voor u worden gemaakt. Kom langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!

Onze Duurzame cacao

Ons doel is het verbeteren van het levensonderhoud van cacaoboeren en hun gemeenschappen door de bevordering van duurzame, ondernemerslandbouw, verbeterde productiviteit en gemeenschapsontwikkeling, die de natuur en kinderen beschermen. Lekker eten start bij mensen, die achter het product zitten.